Home » Park » Faciliteiten » Extra gemak

Extra gemak

  • Wasserette
  • WiFi
  • Eindschoonmaak
  • Dekbedpakket
  • Gourmetpakket

Volop gemak op Vakantiepark Zeebad. In het hoofdgebouw vindt u de wasserette waar wasmachines er drogers aanwezig zijn. In het hoofdgebouw en in een groot aantal accommodaties is tevens gratis WiFi beschikbaar. Bij de types SAS, SCS en ZEW kunt u gratis WiFi met voorkeur reserveren. Hier zijn voorkeurskosten aan verbonden. In de types SCR, SCRK, SCC, SCH en Chalet 6 is geen internet aanwezig.

Openingstijden receptie & wasserette

Wilt u meer comfort en luxe tijdens uw vakantie? U heeft onder andere keuze uit de eindschoonmaak, een gourmetpakket of een dekbedpakket. De pakketten zijn bij te boeken zodat u optimaal van uw vakantie en elkaar kan genieten. Meer informatie over de inhoud van de pakketten vindt u hieronder.

Eindschoonmaak

Kies voor gemak en laat uw accommodatie door ons schoonmaken op uw vertrekdag. Zo kunt u tot allerlaatste moment met volle teugen genieten van uw vakantie. De kosten voor de schoonmaak variëren per accommodatie.

Comfortpakket

Een ontspannen begin van uw vakantie heeft u zeker wanneer u kiest voor een comfortpakket. Het pakket ligt bij aankomst klaar in uw vakantieverblijf. Inhoud: per persoon 1 badhanddoek, 1 handdoek en 1 dekbedpakket (onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop) en per vakantieverblijf 2 theedoeken en 1 keukenhanddoek. Prijs: € 13,50 p.p.

Dekbedpakket & beddenopmaakservice

Bespaar u zelf bagage en boek voor het gemak een dekbedpakket bij. Inhoud: 1 dekbedovertrek, 1 onderlaken en 1 kussensloop (alle 1-persoons). Prijs € 8,50 p.p.

Wilt u dat de bedden alvast voor u opgemaakt zijn bij aankomst? Dan kunt u het dekbedpakket inclusief beddenopmaakservice bijboeken à € 13,50 p.p.