Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Familieparadijs Eede

Familieparadijs Eede

  • Regio: Zeeuws-Vlaanderen
  • Plaats: Eede

Ga naar Familieparadijs Eede voor een heerlijk dagje uit met de kinderen. Het park bestaat uit De Kreeke, een restaurant waar je heerlijke seizoensgebonden gerechten kunt eten. Ook heeft het restaurant een leuke speeltuin waar de kinderen zich uit kunnen leven. Het bijgelegen 't Krekeltje serveert heerlijke pannenkoeken en kunnen de kinderen naast in de grote binnenspeeltuin ook buiten spelen of een bezoek brengen aan de kinderboerderij met o.a. lammetjes, ezels, varkentjes, kippen en konijnen. Zoek hierna nog even het avontuur op in het Victoria Doolhof. U kunt zelfs kiezen uit het waterdoolhof, het kinderdoolhof, het avonturendoolhof, het panelendoolhof of het skelterdoolhof! Heeft u vervolgens wat rust nodig, geniet dan van een heerlijk drankje op het terras. Een lekker dagje uit!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.