Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groede Podium

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Groede

Speel- en Infopark Groede Podium

Groede Podium staat garant voor uren speelplezier!

Tussen het strand en Groede dorp vindt u het verrassend groene speel- en infopark Groede Podium. Hier geniet u van het (buiten) leven in een ongedwongen sfeer met een lekker drankje of een verse pannenkoek terwijl de kinderen spelen. Leer meer over de historische achtergrond van deze plek door naar de verhalen van de infopanelen langs de paden te luisteren.

Spelen

Voor de kinderen is er van alles te doen. Ze kunnen op de speelkubussen, de klimtoren en in de hangbruggen klimmen, de juiste route zoeken in het labyrint en zich uitleven in de waterspeeltuin.

lees meer »« lees minder

Bunkerdorp

De bunkers uit 1942 waar het park omheen is gebouwd, waren in de Tweede Wereldoorlog (1933-1945) onderdeel van de Atlantikwall, de Duitse verdedigingslinie langs de Europese kust. De authentieke schilderingen op de bunkers laten zien hoe soldaten de bunkers camoufleerden als huisje. Als de vleermuizen u toelaten zijn de bunkers zijn vrij toegankelijk.

Beesten

In en om het park vindt u naast pauwen, ezels, herten, geitjes en hangbuikzwijntjes ook bijzondere schapen van diverse rassen en zeldzame landbouwdieren.

Groese Polders

De ligging van Groede Podium midden in de Groese Polders, een aaneenschakeling van kleine natuurgebieden en recreatienatuur zorgt ervoor dat u in alle vrijheid kunt wandelen, fietsen, hardlopen en spelen. Bijzondere schapen, paarden en het zeldzame koeienras Zeeuwse Witrik kunnen uw pad kruisen.

Tijd voor een pauze

Op het royale terras kunt u een pauze nemen tijdens een wandeling of ontspannen terwijl de kinderen spelen in het park. Neem een lekker drankje, verse pannenkoek, smakelijke lunch of koel ijsje!

Evenementen

Door het jaar heen worden er verschillende evenementen in het park georganiseerd. In de zomer vindt familiefestival BUNKEREN! plaats. Dan genieten jong en oud van het (buiten)leven met smakelijke hapjes, lekkere drankjes en leuke muziek. Herfst in ’t Park betekend dat kinderen zich in de herfstvakantie niet hoeven te vervelen.

De toegang tot Groede Podium is gratis en het park is overdag geopend.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.