Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Natuurgebied 't Zwin

  • Regio: Zeeuws-Vlaanderen
  • Plaats: Retranchement

Het Zwin is een uniek natuurgebied. Een groot gedeelte van het gebied is een strandvlakte achter de duinen wat in open verbinding staat met de zee. Eb en vloed is dus ook goed merkbaar! Voor wandelaars en vogelspotters is dit een populaire bestemming. De omgeving in uniek door de mix van zout en zoet water. Hierdoor is er een grote variatie in plantengroei, met bijbehorende dieren én overblijfselen van dieren. Wie goed zoekt heeft kans om een haaientand te vinden! Het natuurgebied ligt voor 80% in België en is erg divers met zijn moerassen, duinen, strand en wad. Wilt u alles te weten komen over dit gebied? Boek dan een excursie met een gids.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.