Vakantie aan zee nabij Bourgondisch België

Ontdek ons kustpark, direct gelegen aan het strand Naar alle accommodaties

Update coronavirus

Wij zijn open, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. Denk aan faciliteiten die (beperkt) open zijn. Bezoek de pagina met actuele informatie over de coronamaatregelen op onze parken. Daarop zie je welke maatregelen we treffen en wat dat mogelijk betekent voor je vakantie.

Vakantiepark Zeebad

  • Direct gelegen aan het strand
  • Dichtbij gezellige steden Brugge en Knokke
  • Overdekt zwembad
  • Ruim centrumgebouw

Vakantiepark Zeebad bestaat uit 3 verschillende parken: Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil. Hier overnacht u in een gezellige bungalow of moderne lodge. En waar op het park u ook verblijft, het strand van Breskens is altijd dichtbij. Rondom deze ruim opgezette parken ligt een centraal gelegen gebouw met een grote tennis/sporthal en zwembad. Voor jong en oud is er genoeg te beleven op het park door de vele faciliteiten. De stranden van Breskens zijn met de Blauwe Vlag bekroond, het Europese kenmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden én behoren tot één van de tien schoonste stranden van Nederland! Deze standen loopt u vanuit uw verblijf op Zeebad zo op. Uiteraard kunt u ook de rest van Zeeland ontdekken. Zo kunt u wandelen in natuurgebied Het Zwin, een uitstapje maken naar de Belgische badplaats Knokke, het gezellige stadje Brugge of naar de dierentuin in Antwerpen. Ervaar Vakantiepark Zeebad en geniet van een onbezonnen vakantie in het prachtige Zeeland.

Vier vakantie op Zeebad in Breskens

Met alle faciliteiten op Vakantiepark Zeebad zult u zich geen moment vervelen. Voor jong en oud zijn er vele leuke activiteiten op het park. Ga gezellig met heel het gezin zwemmen, huur fietsen om de omgeving te verkennen of ga een lekker hapje eten in het eetcafé. De kinderen zullen de tijd van hun leven hebben bij de Koos Kids Club waar ze kunnen spelen, dansen, knutselen en nieuwe vriendjes maken. Beleef het allemaal op Zeebad!

Reviews & beoordelingen

Anoniem29 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Anoniem26 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid