Vier een kinderfeestje op Zeebad

Op Vakantiepark Zeebad kun je met je vriendjes en vriendinnetjes een super leuk kinderfeestje vieren! Ben jij binnenkort jarig? Dan heb je keus uit de leukste feestjes op ons park. Ga voor gemak en kies een kant-en-klaar feestje, of stel je eigen feestje samen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De kinderfeestjes kun je reserveren vanaf 6 kinderen. Bij sommige activiteiten geldt een minimum leeftijd of is het nodig dat alle deelnemers een zwemdiploma hebben. De feestjes worden begeleid door een medewerker van Leisure & Entertainment. Tijdens het feestje nemen we de tijd om wat te drinken en een zakje chips te eten. Natuurlijk is er een cadeautje voor de jarige en maken we een leuke groepsfoto! Mag het feestje wat langer duren? Er zijn diverse extra's bij te boeken. Met z'n allen smullen van frietjes bijvoorbeeld. Of een ontmoeting met Koos!

Goed om te weten: tussen 4 november 2022 en 2 april 2023 kunnen we alleen een zwemfeestje voor je organiseren. Wil je in deze periode iets extra's organiseren? Je kunt je feestje extra feestelijk maken met taart of frietjes eten.

Reserveren