Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

De omgeving van Vakantiepark Zeebad is erg divers en er is dus voor ieder wat wils! Het park bevindt zich aan de rand van het strand, heerlijk om te bezoeken in elk seizoen! De stranden van Breskens zijn met de Blauwe Vlag bekroond, het Europese kenmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. In de omgeving vindt u diverse monumentale stadjes, historische dorpjes, musea en prachtige natuur.

Actieve uitjes, een fietsroute uitstippelen, wandelen aan de kust, cultuur opsnuiven: alles is mogelijk in de omgeving van Vakantiepark Zeebad! Door deze mooie ligging heeft u gegarandeerd een top vakantie. Bekijk het overzicht van leuke activiteiten in de omgeving die wij speciaal voor u hebben uitgelicht.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.