Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Vakantiepark Zeebad, gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, biedt vele mogelijkheden voor jong en oud. Tijdens uw vakantie aan de kust kunt u helemaal tot rust komen. Verken de omgeving met één van de prachtige wandel- en fietsroutes. Het park is gelegen aan het gezellige stadje Breskens met vele andere leuke, pittoreske dorpjes in de nabije omgeving.

Vanuit uw luxe bungalow op één van de drie parken, loopt u zo naar het centrumgebouw waar u samen met uw gezelschap een heerlijke pizza kunt eten. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad en de tennis/sporthal waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen op ons park aan de kust. Bekijk hier onder onze faciliteiten, de omgeving van het park of de vakantieverblijven en kom het zelf beleven op Vakantiepark Zeebad!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.