Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad Scheldeveste

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het zwembad momenteel gesloten.

In de veelzijdige en karakteristieke vissersplaats Breskens ligt Vakantiepark Zeebad, op loopafstand van het strand. Op het park bevindt zich Sportpark Scheldeveste. Een gezellig zwembad.

In zwembad Scheldeveste vindt u een aanbod van verschillende attracties en activiteiten. Er is een familieglijbaan en een stroomversnelling in het diepe bad. Voor de kleine zwemmers onder ons is er een ondiep bad (0.60 meter) met een kleine glijbaan. Ook de nog kleinere gasten kunnen zich uitstekend vermaken in het peuterbad (0.25 meter). Hier is een waterattractie aanwezig waar de kinderen verschillende hendels kunnen overhalen om het water te stoppen of door te laten stromen.

Veel zwemplezier dus voor jong en oud!

Kinderen vanaf 15 jaar en kinderen jonger dan 15 jaar met een zwemdiploma worden zonder (meezwemmend) toezicht toegelaten tot het zwembad.

Het meenemen van opblaasbare elementen is toegestaan.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.