Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad Scheldeveste

Vanaf woensdag 19 mei 2021 is het zwembad weer geopend. Tijdelijk zijn er minder mensen toegestaan. Er mogen 30 gasten op hetzelfde moment zwemmen. Om iedereen de kans te geven, werken we met een tijdsslot waarvoor je kunt reserveren.

In de veelzijdige en karakteristieke vissersplaats Breskens ligt Vakantiepark Zeebad, op loopafstand van het strand. Op het park bevindt zich Sportpark Scheldeveste. Een gezellig zwembad.

In zwembad Scheldeveste vind je een aanbod van verschillende attracties en activiteiten. Er is een familieglijbaan en een stroomversnelling in het diepe bad. Voor de kleine zwemmers onder ons is er een ondiep bad (0.60 meter) met een kleine glijbaan. Ook de nog kleinere gasten kunnen zich uitstekend vermaken in het peuterbad (0.25 meter). Hier is een waterattractie aanwezig waar de kinderen verschillende hendels kunnen overhalen om het water te stoppen of door te laten stromen.

Veel zwemplezier dus voor jong en oud!

Kinderen vanaf 15 jaar en kinderen jonger dan 15 jaar met een zwemdiploma worden zonder (meezwemmend) toezicht toegelaten tot het zwembad.

Het meenemen van opblaasbare elementen is toegestaan.

<