Reviews

Zeebad scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.248 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad
rating-pie

Naam: Rene Doreleijers
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het huisje werd aangeboden als gerenoveerd maar de algehele staat viel erg tegen, zo was de keuken in slechte staat (oven zeer vies en afzuigkap leek afgebrand) er ontbraken diverse delen (koelkast drankvak, keukenkastdeur)

Verder was van de badkamer beneden de douchebak verroest.

En de grote lamp in de woonkamer was erg scheef en de schakelaar werkte niet meer.

Al met al is dit in mijn ogen niet de staat die je mag verwachten

Gr Rene

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Yolanda de Hoog
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben genoten van het huisje, de plek en de rust

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

prachtige vakkantie heen hard van genoten heel rustig en het personeel staat altijd klaar om te helpen

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

We hebben genoten van ons verblijf, vooral door de ligging vlak bij zee. Heerlijk wandelen op het strand, een dagje naar Brugge, met de westerscheldeferry naar Vlissingen, het Belfortmuseum bezocht en een wandelroute gelopen in Sluis. Breskens ligt om de hoek voor de boodschappen.
Onze lodge was prima, maar de ligging: heel weinig privacy. Je kijkt zo de kamer in van de buren. De deur openen met een pincode vonden wij heel handig.
We zijn 1 keer in het zwembad geweest. Heerlijke temperatuur. Helaas werden we erop geattendeerd dat onze tijd erop zat. Wij verkeerden in de veronderstelling dat het zwembad van 11 tot 16 uur open was, maar de tijden waren deze week anders dan toen ik thuis had gezien. Ze waren zelfs per dag anders. Vinden wij niet handig.
De dag voor vertrek stonden er s ochtends ineens 2 schoonmakers voor de deur. Die probeerden met hun sleutel de deur te openen, ik heb tegen hen gezegd dat we pas de volgende dag zouden vertrekken. Dit hebben we gemeld bij de receptie. Daar begrepen ze er ook niks van, want er stond niet in de computer dat er schoonmaak langs moest komen. Eerder liep er ook al een schoonmaker bij ons over het terras. Blijkbaar weten zij niet precies welk nummer waar is.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fijn in het najaar als het niet te druk is, ik zou hier niet in het hoogseizoen willen zitten, veelste massaal

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke twee weken vakantie gehad heerlijk rustig en een mooie lokatie.

rating-pie

Naam: Sanne van Dijk
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie accomodaties, alles wat we nodig hadden was er. Goed internet. Maar het aller belangrijkste was de locatie van het huisje, binnen 5 minuten wandelen op het strand. De hond, en wij, hebben genoten!

rating-pie

Naam: Ine Dahmen
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben zelden zon mooi huis gehad! Ook de groenvoorzieningen zagen er prachtig aangelegd en onderhouden uit!
Het zelf in en uitchecken en de duidelijkheid hierover vonden wij een pluspunt.

rating-pie

Naam: Irene Wegman
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was te mooi voor woorden. Top lodge, locatie direct aan zee. Gemakken en comfort in de lodge, super bedden. Rust, vriendelijke Zeeuwen, dorp nabij park. Met tranen in mijn ogen sloot ik bij vertrek de deur achter mij. Extra mazzel was het zonnige weer. We hebben gelijk een lodge uitgezocht voor ons volgende verblijf. Keurige snelle afhandeling van de borg.
Tot snel!!