Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Zeebad scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.464 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.2
  • Schoonmaak
    7.4
  • Service point
    8.6
  • Vakantieverblijf
    8.2
  • Zwembad
    7.5

Bekijk 2.464 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Ik heb een hele mooie tijd hier gehad! het huisje was heerlijk en had alles wat we nodig hadden. Het park was ook heel duidelijk en alles werkt goed. Enige minpuntje is de hoeveelheid spinnenwebben op het terras. Binnen was het prachtig maar op de veranda waren er wel heel veel.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

De omgeving is ons goed bevallen. Wat wij wel willen meegeven is dat de schoonmaak en hygiëne te wensen overlaat.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Roger Lecoq
Datum: 10 juni 2024

Mooi en ruim verblijf,ook genoten van de rustige omgeving ongeacht de grote van het vakantiepark.
( Kan misschien aan de periode te wijten zij,maar toch.)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    5
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Heerlijk genoten van de rust.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Jos van den Berg
Datum: 09 juni 2024

Genoten van een prima midweek op jullie park. Voor herhaling vatbaar!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Youri Korteweg
Datum: 04 juni 2024

Wij zaten in huisje 446. Het huisje was echt super mooi! jammer dat het restaurant, zwembaden en de kids club zo ver lopen en verouderd zijn. Ook is het jammer dat je ‘s avonds niet nog even een ijsje ofzo kan gaan eten. Verder een top verblijf gehad

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    2
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Jan Megens
Datum: 01 juni 2024

Gewoon ,wij komen weer terug

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2024

Nieuwe accommodatie was erg fijn en netjes. Alleen stonden er geen ligbedden op ons terras. Dit gemeld bij de receptie, maar tijdens ons verblijf is dit niet opgelost. We hebben geen ligbedden gezien. Er is wel een 4e stoel buiten gezet (die mistten we ook), dat is wel opgelost.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Henk van der Aar
Datum: 31 mei 2024

Oud park en gedateerd. Worden wel nieuwe huisjes gebouwd. Denk dat het centrum ook aangepast dient te worden.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.