Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Zeebad scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.605 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Rianne
Datum: 17 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We komen al jarenlang in dezelfde lodge. Dit bevalt zeer goed. We komen zeker nog terug

Naam: Rense Loopstra
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was een heerlijke week op een heerlijk park!

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was er nu rustig wat in deze tijd fijn is anderzijds mis ik de levendigheid die normaal op zo’n park heerst. Ook jammer dat de faciliteiten dicht waren maar het is niet anders

Naam: Ger Melssen
Datum: 03 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ja helaas RIVM ... Maar maak dan de huurprijs een stuk voordeliger voor de gasten. !

Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Schoon, net park, enige minpunt dat de ingang onduidelijk is.

Naam: Mark Polane
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Er was een water lekkage in bungalow 823 gisteren tijdens de zware storm. In de hoofd slaapkamer onder het raam was de vloer enigszins ondergelopen.
Het nespresso apparaat werkt niet goed, het geeft maar hele kleine hoeveelheid koffie, het gevolg is dat je ongeveer 4 of 5 keer het knopje moet indrukken om een redelijk kopje te tappen, ik heb zelf zo’n apparaat en zo hoort het niet te werken.
Verder mijn complimenten voor de oudere dame in de receptie die duidelijk weet wat klant vriendelijkheid betekent. Geweldige service.
Een fijn Nieuw Jaar toegewenst.
Mvg.
Mark Polane

Naam: Sjaak Scherpenisse van Breugelen
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De receptie van Zeebad heeft goed gereageerd op onze klacht en hebben ons een gourmetschotel aangeboden, echter heeft dat onze teleurstelling over de Bungalow niet weggenomen.
We hebben dit nog nooit meegemaakt met Roompot. Voor volgend jaar hebben we gereserveerd op Buitenhof Domburg en we gaan ervanuit dat het dan wel ok is.

Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijne week gehad, huisje was op het eerste oog schoon, maar onder de bedden lag heel veel stof, ook in de sauna. Verder heerlijk genoten

Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

het verblijf, park, locatie en informatie allemaal ruim voldoende.

Maar wij vonden de situatie in de bergruimte/wasruimte/verwarmingsruimte erg onveilig. Op de vloer lag een wirwar van kabels en snoeren en een verlengdoos onder de vulopening van de wasmachine en het kraantje om de verwarming bij te vullen. De brandweer zou dit zeker afkeuren bij een controle.

Schoonmaak: onder de bedden lag veel stof en onder de matrassen boven lagen rommeltjes (papier)/ Dit kan beter.

Kind veiligheid: geen traphekje en niet alle stopcontacten afgedekt kind veilig plaatje .

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.