Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Zeebad scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.941 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Nelly Zwaneveld
Datum: 02 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Waren eerst een week iroompot cadzand,huis was echt verwaarloost vloer stuk meubilair stuk muren vies keuken vet en smerig vaatwasser stuk.Daarna weekje Roompot Breskens,bank was stuk naar de receptie gegaan en is er een nieuwe geplaatst.Loungeset vieze kussen .keuken vettig vies.Douche cabine vies.Gelukkig mooi weer dus veel buiten doorgebracht.Met vriendelijke groet Fam Zwaneveld.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Rustig park, ontspannen sfeer, super mooie huisjes, leuke omgeving. Komen zeker nog een keertje terug.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad. Dicht bij het strand, fijn huis, dicht bij Breskens. Het servicepunt oogt wat ouder, maar dat drukte de pret niet. Net park.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Een fijne vakantie gehad op Roompot Zeebad! Genoeg in de omgeving om van te genieten, maar ook op Roompot zelf. Gebruikgemaakt van de e-chopper verhuur, een gezellige avond bingo, zwemmen, sporten en verder genoten in de omgeving.
Enkel de tip om de open douches in de lodges dicht te maken. Het water liep de slaapkamer in en trekt tussen plint en vloer.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Hele leuke vakantie gehad! Huisje was heel erg mooi, jammer dat ze schoonmakers niet onder de bedden kijken maar er staat een stofzuiger dus heb ik dit zelf kunnen oplossen. Ik zou zeker nog eens terug willen komen!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prima verblijf , vooral door het strand op loopafstand, ook prima huisje, zou misschien iets schoner kunnen. Zwembad was voor onze kleine kinderen prima.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Omgeving prachtig, genoten met de familie, huisje mooie ligging, park zelf mag meer sfeer krijgen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooie accommodatie die ook ruim genoeg is en schoon. Leuk park vlakbij strand en zee.

Naam: Fam. Versleijen
Datum: 26 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We komen niet voor niks vaker terug. Zegt genoeg. Paar minpuntjes: het lawaai van de werkzaamheden, ramen konden alleen op kiep (ik zou er niet aan moeten denken als er brand zou uitbreken. Dan zat je als ratten gevangen :( ), erg weinig bestek in lodge 622 (hierdoor moest de vaatwasser vaker aangezet worden, denk aan milieu, energie etc)

<