Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Zeebad scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 901 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.2
  • Kindvriendelijkheid
    7.8
  • Onderhoud
    8
  • Service point
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Zwembad
    7.2

Bekijk 901 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Ondanks de vele regenbuien een fijn verblijf gehad bij Roompot. Aan de zee is het in ieder jaargetijde prachtig.
Jas aan, sjaal om en op naar het strand!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Karin Prudon
Datum: 26 februari 2024

Geweldig park in al zijn facetten!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Astrid Wierink
Datum: 26 februari 2024

We hebben niet veel gebruik gemaakt omdat we er zaten voor een huwelijk.
Maar wat is er mis met een 2 persoons bed deze bedden waren klein vreselijk zacht en schoof weg .
Ik vind t wel fijn om tegen mijn man aan terreinen wat gewoon niet ging.
Tuin was fantastisch voor onze hond alleen t weer niet vandaar dat ik niet veel kan beoordelen

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Henne van der Vaart
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Heerlijk verblijf gehad op roompot Zeebad,

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Patricia RJ Coenen
Datum: 23 februari 2024

iVdexcellente qualité (meubles, appareils ménagers, literie, vaisselle)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

De nieuwe huisjes zijn erg mooi, vooral met de speeltuin ervoor. Goede bedden, douches etc. Wel moet je het treffen met buren omdat je wel vrij dicht bij elkaar zit in de koos 4+2 villa. In ons geval was dat prima. De nieuw huisjes halen het park echt omhoog. Qua animatie en restaurant mag het wel een update krijgen. Evt. Een binnen speeltuin oid. Bewegwijzering kan beter vind ik zelf.
Let beter op schoonmaak anders zijn de nieuwe huisjes binnen de kortste keren vergane glorie. Het was bij ons niet schoongemaakt. Een vieze vloer, urine op de wc, vieze waterfonteintjes / wasbakjes. Erg zonde want verder hebben we een leuk verblijf gehad. Het zwembad was leuk, de sporthal is ook leuk voor kids zodat ze even kunnen voetballen of basketballen bijv. Verder dichtbij zee en de boot naar Vlissingen dus dat is ook een pluspunt! Al met al een leuke vakantie gehad en vooral genoten van de rust. Vriendelijk personeel!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Lutgard Maerschalck
Datum: 20 februari 2024

Samen met mijn 4 kleinkinderen hebben we een onvergetelijk weekend gehad.
Iedereen was super enthousiast, zeker over het huisje met tuin en natuurlijk het zwembad.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Wij vonden het een fijn park, mede ook door de liggen en het huisje waarin wij zaten.
Het huisje is heerlijk ligt met een grote schuifpui en van alle gemakken voorzien.
Goede wifi, fijne bedden en de beschikking over 2 badkamers en 2 wcs.
De ligging is ook erg fijn, dicht bij het strand.
en leuk om bijvoorbeeld een dagje naar Gent of een middagje naar Sluis of Knokke te gaan.

Wij hebben genoten!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.