Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: D Castelijns
Datum: 19 februari 2024

Het was een fijne locatie voor een vakantie. Het park lag er netjes bij. Het huisje had wat netter gekund.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Victor Van Aken
Datum: 17 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024

Park was goed, alleen het huisje was vies. Er was duidelijk niet goed en alles schoongemaakt. Er zaten vlekken op de deuren/muren/tv/ramen. De luxaflex lag een laag stof op overal. Raamkozijzen heel erg vies, lang niet schoongemaakt. Plinten overal stoffig. Onder de bedden lag heel veel stof. Aangezien we een kind met astma hebben, hebben we eerst het hele huis moeten stoffen en stofzuigen. Zo wil je je vakantie niet beginnen. Ik huur elk jaar van Roompot maar dit heb ik nog nooit zo slecht meegemaakt.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Wisse Veurman
Datum: 16 februari 2024

Positief, nieuw huisjes, rustig park. We vinden de huisjes wel dicht op elkaar gebouwd. Mag van ons wat weidser opgezet worden.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    5
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Was goed alleen cijfercode op de deur haperde en hebben het met de sleutel gedaan, begint te merken dat de huisjes iets ouder worden

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Edwin Schuurman
Datum: 16 februari 2024

Wij zijn wat strand betreft wel verknocht aan Texel en Julianadorp. Maar de omgeving van Breskens heeft ons ook wel wat gebracht. Vooral de mensen zijn lekker normaal en super vriendelijk. In de vriendenkring zijn vele verknocht aan omgeving Breskens in ieder geval. Wie weet gaan we deze zomer het proberen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Michel Sengers
Datum: 16 februari 2024

Mijn ervaring is zeer goed, het enige wat ik direct zou aanpassen is de mat die binnen bij de voordeur ligt.
Ik ben er nl. 4x over uitgegleden. (deze is zeer glad en vind hem gevaarlijk voor ouderen mensen)

Groeten,
Michel Sengers

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.