Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek op Vakantiepark Zeebad

Algemeen

Je kunt je auto op de aangegeven parkeerplaatsen parkeren. Bij de villa’s en buitenhuizen kun je twee auto’s bij de accommodatie parkeren.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan, zoals een dweil, schuursponsje, vuilniszak, toiletrol, vaatdoek en een vaatwastablet of afwasborstel met sachet afwasmiddel.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de receptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren.

Aankomst

0031 (0)111 481 940.

 

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement op vrijdag of maandag begint, denk je er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Zeebad die een appartement of hotelkamer geboekt hebben, kunnen automatisch inchecken met hun thuisgestuurde deurcode. Gebruik de code om de deur van je appartement te openen. Als de deur opent, ben je automatisch ingecheckt en kun je direct van je vakantie gaan genieten.

Gasten van Vakantiepark Zeebad die een bungalow, villa of buitenhuis geboekt hebben, kunnen binnen de openingstijden inchecken bij de receptie en ontvangen daar de sleutel van de accommodatie en een slagboompas.

Bij verlies of diefstal van deurcodes, slagboompassen of sleutels verzoeken wij je onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de slagboompas niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Toegang zwembad

Alle gasten van Vakantiepark Zeebad hebben tijdens hun verblijf op vertoon van de persoonlijke zwembad/animatiepas gratis toegang tot het zwembad. Deze pas ontvang je bij incheck.

Inventaris

In je vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. Het inventarisoverzicht kun je vinden in een van de keukenkastjes.

Glasservies:
wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen:
set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed:
koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes.

Bestek
messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen:
aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op de parkreceptie. Wanneer je vertrekt als de parkreceptie gesloten is, deponeer je dan de sleutel in de brievenbus in de deur van de parkreceptie.

Na je vertrek zal de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest je een waarborg per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar je overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien je IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

<