Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op het parkeerterrein bij het hoofdgebouw. De parkeerplekken van de lodges op Zeebad zijn genummerd.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Een deel van de vakantieverblijven beschikt over een privé oplaadpunt. Deze verblijven kun je met voorkeur boeken. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar. 

Afsluitbare fietsenstalling

Stal je fiets veilig in een privé fietsenstalling. De stalling is overdekt en staat op een centrale plaats op het park. Er is ruimte voor maximaal 4 fietsen en er zijn 2 stopcontacten aanwezig. De toegangspas kun je ophalen bij de fietsverhuur. De afsluitbare fietsenstalling boek je gedurende je gehele verblijf gratis bij.

Openstaande posten

Heb je nog een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor het gemak hebben wij een serviceset in het vakantieverblijf gelegd. Hierin treft je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom op ons park. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Service point.

Toegang zwembad

Alle gasten hebben gratis toegang tot het zwembad op Park Zeebad (Sportpark Scheldeveste). De toegangscode tot het zwembad is dezelfde als voor de lodges.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot uiterlijk 17.00 uur en op vrijdag (en aankomsten voor feestdagen) tot uiterlijk 18.00 uur. Indien je niet binnen deze tijden kunt arriveren of arriveert op een andere dag, verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen met het Service point via telefoonnummer 0031 (0)117 388 000.

Toegang park/vakantieverblijf

Huurders van lodges kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde pincode. Gebruik de pincode om de slagboom te openen. Als de slagboom open gaat ben je automatisch ingecheckt. Vervolgens kun je direct doorrijden naar jouw lodge, welke je ook vanaf 16.00 uur met de pincode kan openen. Huurders kunnen zich melden bij het Service point. Op vertoon van je bevestiging ontvang je de sleutel van het verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van de auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telfoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk het Service point op de hoogte.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode van de vakantieverblijven op Fort Soleil en Scheldeveste en de lodges vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur het vakantieverblijf verlaten. 

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en jouw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.