Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Begin was erg slecht. Moesten het huisje verlaten net nadat we geïnstalleerd waren en onze kinderen in bed lagen.
De manier hoe de medewerkers dit achter de schermen aangepakt hebben was top! Vervelende start dan de vakantie maar uiteindelijk prima opgelost.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Aan te bevelen. Op loopafstand is de ferry naar Vlissingen en de bus naar verschillende steden zoals Brugge te bereiken.

rating-pie

Naam: Marina Suy
Datum: 22 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Thuis komen maar zonder zorgen en genieten

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Eerste maal roompot geboekt. Alle verwachtingen zijn uitgekomen. Zowel bij de boeking verblijf als vertrek. Doe zo verder.

rating-pie

Naam: J. Delaere
Datum: 18 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

prachtige verblijven aan te raden bij vrienden en goede reclame voor roompot

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk aan zee en komen beslist terug

rating-pie

Naam: A van Gardingen
Datum: 16 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

we zijn al dieversemalen op een van jullie parken geweest en het was altijd goed, en zeedad is mijn faforiette park.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Het oude gedeelte van Scheldeveste is bijzonder mooi en ruim opgezet. Op dat gedeelte zijn echter steeds minder huisjes te huur. De nieuwere gedeeltes zijn veel krapper opgezet en minder aantrekkelijk

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wir waren schon zum 4.mal da. Es ist einfach schön im Park, die Häuser sehr gemütlich und man fühlt sich einfach wohl. Ganz toll fand ich, dass wir unser Haus nochmal tauschen konnten. Die 806 hat ja leider keinen schönen Aussenbereich. Die 803 dagegen war traumhaft mit dem Blick auf den kleinen See. Wir kommen bestimmt wieder ☺️!

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.