Vakantiepark Zeebad | Horeca
Home » Park » Faciliteiten » Eten & drinken

Eten & drinken

  • Vakantiepark Zeebad | Horeca
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar

U bent van harte welkom in de horecagelegenheden van Vakantiepark Zeebad. De horecagelegenheden bevinden zich in het hoofdgebouw van het park. Hier kunt u een lekker hapje eten. Maakt u liever zelf iets klaar in uw accommodatie? In de supermarkt vindt u alle ingrediënten voor een lekkere maaltijd!

Eetcafé de Scheldeveste

Kom een hapje eten in het gezellige eetcafé de Scheldeveste. Geniet van een heerlijke lunch, diner of een drankje wanneer u uitrust van een gezellige dag in de omgeving. Ook kunt u hier pizza’s afhalen wanneer u liever in uw accommodatie eet.

Broodjescorner

Hier vindt u de lekkerste broodjes van het park! Eet samen met uw gezin, partner of gezelschap een lekker broodje in de broodjescorner tussen de middag. Na deze stevige lunch kunt u er weer heel de middag tegenaan! Lekker uitwaaien op het strand of genieten van een middag in het overdekte zwembad.

Snackbar

Voor een wat snellere hap kunt u terecht in de snackbar. Hier kunt u diverse snacks en friet bestellen! Eet u liever in uw accommodatie? Maak dan gebruik van de afhaalservice en neem uw maaltijd mee.

Bekijk de menukaart