Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Eetcafé / bar
  • Snackbar

U bent van harte welkom in de horecagelegenheden van Vakantiepark Zeebad. De horecagelegenheden bevinden zich in het hoofdgebouw van het park. Hier kunt u een lekker hapje eten. Maakt u liever zelf iets klaar in uw accommodatie? In de supermarkt vindt u alle ingrediënten voor een zelfgemaakte maaltijd!

Eetcafé de Scheldeveste

Kom een hapje eten in het gezellige eetcafé de Scheldeveste. Geniet van een heerlijke lunch, diner of een drankje wanneer u uitrust van een gezellige dag in de omgeving. Ook kunt u hier pizza’s afhalen.

Snackbar

Voor een wat snellere hap kunt u terecht in de snackbar. Hier kunt u diverse snacks en friet bestellen! Eet u liever in uw accommodatie? Maak dan gebruik van de afhaalservice en neem uw maaltijd mee.

Menukaart bekijken

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.