Vakantie Breskens

Als u een gezellige plek in Zeeland zoekt om er een aantal dagen tussenuit te gaan of langer vakantie te vieren, dan is een vakantie in Breskens een uitstekende keuze. Breskens is namelijk een levendige plaatst waar veel te doen en te ontdekken valt, aan een prachtig strand ligt en ook nog eens zeer centraal gelegen is ten opzichte van andere uitstapjes in de omgeving. Tijdens vakanties in Breskens heeft u eigenlijk alles in de buurt wat u nodig heeft om te kunnen genieten van uw welverdiende vakantie. Het vakantiepark Zeebad draagt hier nog extra aan bij door de mooie accommodaties en de vele faciliteiten op het park.

Genieten op het centraal gelegen vakantiepark

Vakantiepark Zeebad is een prima plek om van de Zeeuwse kust te genieten, maar tevens een perfecte uitvalsbasis voor de omgeving. Bij Breskens vindt u de schoonste stranden van Nederland en vanuit het park bent u hier zo. Er zijn verschillende typen accommodaties op het park voor maximaal acht personen, zowel lodges, chalets, stacaravans als bungalows. Ze zijn allemaal even comfortabel ingericht en ze hebben allemaal ook gratis wifi. Deze vakantieverblijven maken het plezier tijdens uw vakantie in Breskens compleet. Op het park zijn verschillende faciliteiten waardoor niemand zich hoeft te vervelen. Er is bijvoorbeeld een overdekt zwembad met een apart kinderbad, een Kids Club met Koos Konijn, een recreatieprogramma en verschillende speeltuinen. Maar u kunt hier ook een hapje eten, een drankje doen of gezellig gaan bowlen of lasergamen.

Genieten van de Zeeuwse gezelligheid tijdens een vakantie in Breskens

Vanuit het vakantiepark loopt u ook zo naar het gezellige centrum van Breskens of naar de jachthaven. Overal proeft u de connectie met de zee. In Breskens kunt u lekker genieten van de vele Zeeuwse zonuren op de gezellige terrassen of bij minder weer lekker verse vis eten in een van de vele restaurants. Er zijn winkels en horecagelegenheden genoeg. Maar u kunt ook het Visserijmuseum bezoeken met het grote zeeaquarium. Het hele jaar door zijn er verschillende evenementen in Breskens, zoals de jaarlijkse Visserijfeesten. In de omgeving van Breskens en het vakantiepark zijn ook diverse leuke wandel- en fietsroutes en als u geen fiets heeft meegenomen, kunt u gewoon fietsen huren op het park.

Een uitstapje, wordt het Zeeuws-Vlaanderen of België?

Als de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen en België wilt ontdekken, zit u ook goed tijdens vakanties in Breskens. De Belgische grens is dichtbij en u bent zo in het gezellige Knokke of de historische stad Brugge. Het fraaie natuurgebied Het Zwin ligt net voor de Belgische grens. De andere kant op kunt u de voet-fiets veer nemen naar de stad Vlissingen. De overtocht is puur genieten op het water. In Middelburg is in de middeleeuwse abdij van Middelburg het Zeeuws Museum gevestigd, een aanrader om eens te bezoeken en de onverwachte kant van Zeeland te ontdekken. De kinderen zullen in Middelburg graag naar het familiepretpark Mini Mundi willen. Het familieparadijs Eede in de gelijknamige plaats heeft onder andere een groot doolhof van 8000 vierkante meter, verschillende speeltuinen en eetgelegenheden. Er is in deze regio dus genoeg te doen en te ontdekken voor iedereen, maar lekker relaxen kan hier natuurlijk ook.