Vakantie Zeeland

Een vakantie in Zeeland is simpelweg genieten van zon, water, een fraaie natuur en een bourgondische omgeving. Zeeland is namelijk precies wat de naam zegt, een land in zee. Waar u ook bent in Zeeland, het water is altijd in de buurt. Juist door die open ligging aan zee, zijn er meestal weinig wolken wat zorgt voor veel zonuren. Daarnaast vindt u in Zeeland tal van pittoreske kleine plaatsjes en dorpjes, maar ook prachtige historische steden. Vakanties in Zeeland zorgen dus voor een gevarieerd aanbod. Zowel de liefhebber van schone stranden, gezellige plekken, cultuur en natuur kan in Zeeland zijn hart ophalen. Vakantiepark Zeebad ligt bij Breskens en dus ook vlak bij de Belgische grens. Hierdoor kunt u ook nog leuke uitstapjes naar België maken.

Natuur, cultuur en avontuur, Zeeland heeft het allemaal

Vakanties in Zeeland bieden echter meer dan alleen naar het strand gaan. Al ligt het vakantiepark wel heel dichtbij bij een heerlijk strand met ook een blauwe vlag. In de directe omgeving zijn ook verschillende wandel- en fietsroutes te vinden om de schitterende natuur te ontdekken, maar ze brengen u ook bij polderdijken, kreken, boerderijen en leuke dorpen. De fiets kunt u gewoon huren op het vakantiepark. Vakantiepark Zeebad ligt bij het gezellige Breskens, dé maritieme badplaats in West-Zeeuws-Vlaanderen. Hier kunt u de grote zeeschepen aan zien komen, maar ook heerlijk verse vis eten. Er is een jachthaven en talloze winkels en horecagelegenheden. Breskens leeft en zeker tijdens de beroemde Visserijfeesten of andere evenementen. Daarnaast kunt u vanuit het vakantiepark uitstapjes maken naar het natuurgebied Het Zwin, de leuke badplaats Knokke, het historische Brugge of gezellig met het hele gezin naar de dierentuin in Antwerpen.

Een vakantie in Zeeland met veel faciliteiten op het vakantiepark

Op het park kunt u een fiets huren om de omgeving te ontdekken, maar ook op het vakantiepark zelf valt veel te doen. Een vakantie in Zeeland op vakantiepark Zeebad maakt dat het hele gezin zich in ieder jaargetijde kan vermaken. Er is een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, zoals diverse sportvelden, een gratis sport en animatieprogramma, vismogelijkheden en een overdekt zwembad met apart kinderbad. Maar ook biljarten, lasergamen of tennissen behoort tot de mogelijkheden. Voor de kleintjes is er de speciale Kids Club met Koos Konijn en verschillende speelplekken. Daarnaast vindt u op het vakantiepark een eetcafé, bar en een snackbar.

Heerlijk relaxen in de comfortabele accommodaties of op het strand

Maar koken kunt u ook in de comfortabele accommodaties. Deze zijn volledig ingericht zodat u tijdens vakanties in Zeeland van alle gemakken bent voorzien. Er zijn knusse chalets, bungalows met eigen sauna en/of met een eigen tuin of kindvriendelijke bungalows. De diverse accommodaties zorgen dat er voor ieder reisgezelschap een passend vakantieverblijf is. Er zijn ook grotere accommodaties, geschikt voor maximaal acht personen. In een mum van een tijd bent u op het fijne strand en hier kunt u heerlijk zonnen, relaxen, uitwaaien of watersporten beoefenen. In Breskens vindt u het visserijmuseum met een groot zeeaquarium waar u de fauna uit de zee live kunt zien. Het is ook leuk om eens over te varen vanuit Breskens naar Vlissingen met de fiets-voet veer.