Vakantiehuis Zeeland

Een vakantiehuisje in Zeeland is een ideale locatie om helemaal tot rust te komen. Vakantiepark Zeebad is ook een perfecte bestemming als u juist op zoek bent naar leuke activiteiten in of rondom het park. Bijvoorbeeld om te fietsen door een schitterende natuur, leuke steden of dorpjes te bezoeken of gewoon de gezelligheid op te zoeken. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Zeeland kan het namelijk allemaal. Het maakt niet uit wat voor een soort vakantie u zoekt of met welk gezelschap u bent, de vakantiehuizen in Zeeland hebben voor iedereen wat leuks in petto. Daarnaast heeft Zeeland vele pluspunten. Zo is er de 650 kilometer kustlijn die garant staat voor water- en strandplezier, maar ook de vele zonuren maken Zeeland zo aantrekkelijk voor ieder jaargetijde.

Vakantiehuisjes in Zeeland bij de mooiste stranden van Nederland

Als u lekker over het strand wilt lopen of genieten in uw luie stoel van de zon dan hoeft u vanuit het Zeebad vakantiehuisje in Zeeland niet ver te lopen. Het mooie strand met de blauwe vlag ligt namelijk vlakbij. De stranden van Breskens behoren zelfs tot de tien mooiste stranden van Nederland. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een accommodatie met een eigen tuin waar u lekker in het zonnetje kunt zitten. Er zijn verschillende typen accommodaties, zowel geschakeld als vrijstaand. Er zijn bungalows, lodges, stacaravans en chalets. Sommige accommodaties hebben een eigen sauna, een ligbad, een tuin met meubilair en kindermeubilair. Voor welke accommodatie u ook kiest, ze zijn allemaal even comfortabel. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal vier tot acht personen.

De vele faciliteiten van het vakantiepark

Op vakantiepark Zeebad is ruim voldoende vertier voor alle leeftijden. Zo is er voor de kleintjes een KIds Club met Koos Konijn. Het overdekte zwembad met apart kinderbad is leuk voor het hele gezin. Er zijn voldoende speelplekken en sport- en speelvelden, daarbij is de sport en animatie gratis. De iets oudere kinderen zullen het lasergamen geweldig vinden of het tafeltennissen. Maar u kunt hier ook een potje biljarten of lekker gaan vissen. Bij uw vakantiehuis in Zeeland kunt u ook fietsen huren en de omgeving gaan verkennen, het omliggende gebied van de vakantiehuizen in Zeeland heeft prachtige fiets-, maar ook wandelroutes. Onderweg komt u leuke dorpjes, dijken, polders en weidse uitzichten tegen.

De vakantiehuisjes in Zeeland liggen bij het levendige Breskens

Ook Breskens is leuk om te bezoeken. De gezellige jachthaven met de ‘looplijn’ naar het levendige centrum laat u het leven aan de zee zien. In het Visserijmuseum krijgt u een indruk van het leven van de Bressiaanse vissers. Hier is ook het grote zeeaquarium. Het Zeeuws museum is gevestigd in de middeleeuwse abdij van Middelburg. Het laat u de onverwachte kant van Zeeland zien. Met de fiets-voetveer vaart u zo naar Vlissingen en alleen al de tocht met de indrukwekkende uitzichten is al een ware belevenis. Maar u kunt ook de kant van België op, bijvoorbeeld naar het natuurgebied Het Zwin, het historische Brugge of de gezellige badplaats Knokke.